BISNES SAYA

BIO-ASLI  – lama web – www.bio-asli.com

TIENS HEALTH DEVELOPMENT- laman web – www.tiens.com

HPA – laman web – www.hpa.com.my

MAAJUN ANGGUN BISTARI(MAB)

8 Responses so far »

  1. 1

    e'iz said,

    bisnes pe kak? kalau best iz nk join gak leh??

  2. 2

    Mazri (Joe) said,

    Salam’qum, saya mazri jamalluddin…salam perkenalan.
    Boleh joint dalam business development u ?……terangkan sedikit dari laman web yang u advertise…thank you

  3. 3

    idalara said,

    Salam Mazri, terima kasih kerana sudi singgah di blog sy ini..selain dr bisness dr internet yg sy nytakan sy juga join HPA,produk 100% keluaran Bumiputra dan dijamin halal ..tntu sdr biasa dgr produk kopi Radix kan…itu lah HPA,manakala produk Bio Asli menghasilkan minyak kelapa dara yg terbukti bnyk khasiatnya, mngenai Tiens Health pula ia merupakan rawatan berupa Akupuntur yg tidak menggunakan jarum,juga terdapat tilam Bio Energy Health Mattress. jika berminat sy akan terangkan melalaui email Mazri..t.kasih.salam kejayaan.

  4. 4

    Daun Rimbun said,

    Salam.

    Saya ni berminat untuk mulakan bisnes internet. Tapi tak tahu bagaimana untuk mulakan. Bleh bagi beberapa tip. N pe alamat email akak?

  5. 5

    aida said,

    salam kak ida,

    saya berminat nak beli maajun anggun bistari yg utk perancang keluarga.
    ini maajun dari zaimal marketing kan. kalau ye bagaimana caranya.

  6. 6

    idalara said,

    aida..terimakasih..kunjung kat blog akak..aida boleh hubungi akak di no 017-2461510

  7. 7

    zaid said,

    salam..puan ada tak penawar bagi kanser??


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: